Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kouluvalmennus

Yorkyard Riding School järjestää torstaina 18.05.2017 heB-A -tasoisen kouluvalmennuksen, johon mahtuu neljä ensimmäiseksi ilmoittautunutta ratsukkoa. Valmennukseen voit lainata ratsastuskoulun hevosta, tai tulla omalla hevosellasi, jos sinulta sellainen löytyy. Valmennuksen pitää tasokkaasti kouluttautunut tallinomistaja & ratsastuksenopettaja Fiona Donton. 

Valmennuksen aiheena ovat keskiaskellajit sekä vastalaukka. Teemme valmennuksessa myös jonkin verran ympyröitä ja kokoamisharjoituksia. Valmennuksesta ei välttämättä pidä kirjoittaa tarinaa (halutessasi saat kirjoittaa tarinankin), vaan riittää että osallistujat vastaavat alla olevassa vieraskirjassa muutamaan kysymykseen tähän kouluvalmennukseen liittyen;

  1. Miten valmennus meni kokonaisuudessaan?
  2. Mitä opitte ratsusi kanssa valmennuksen aikana?
  3. Missä onnistuitte ratsusi kanssa mielestäsi parhaiten?
  4. Mikä taas vaatisi vielä enemmän harjoitusta?
  5. Olisitko kiinnostunut osallitumaan toistekin valmennuksiimme?

Valmentaja antaa myös vieraskirjavastauksena kommentin jokaiselle ratsukolle heidän valmennuksensa sujuvuudesta!

 

osallistujat

Kuvahaun tulos haulle heart transparent  Jannica & drp-t. Be Mine  Kuvahaun tulos haulle heart transparent
Kuvahaun tulos haulle heart transparent  Jem & xx-t. Breezin' Smirk  Kuvahaun tulos haulle heart transparent
Kuvahaun tulos haulle heart transparent  Maya & RBSH-o. Ser Nikiforov  Kuvahaun tulos haulle heart transparent
Kuvahaun tulos haulle heart transparent  Penny O'T - cb-o. Cleland Cuithbeat  Kuvahaun tulos haulle heart transparent

 

 

Sitten vain ilmoittautumaan ja nauttimaan tasokkaasta valmennuksesta!

Valmennus täynnä!

 

 


 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Jannica

13.09.2017 19:15
Vihdoin kuittausta valmennukseen, parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan, heh :D

Peukun alkuverryttelystä ei meinannut taaskaan tulla yhtikäs mitään tamman pelleillessä katsomoon kertyneiden ihmisten huviksi. Alkuun aloiteltiin ravissa tekemällä ympyröitä ja kolmikaarista kiemurauraa sekä pysähdyksiä ja peruutuksia. Sitten jatkettiin kokoavilla tehtävillä nelikaarisen kiemurauran ja kahdeksikon muodossa, jossa otettiin myös pätkiä keskiravia Fionan valvovan katseen alla. Kokoamisharjoitusten jälkeen nainen piti jokaiselle pikkutuokion ympyrällä ohjaten lähes kädestä pitäen harjoituksia. Ennen välikäyntejä otettiin vielä keskilaukkaa ja käyntien jälkeen oli tarkoitus harjoitella vastalaukkaa ensin uralla, josta kokeneemmat ratsukot pääsivät tekemään harjoitusta vielä ympyrällä. Peukku kuunteli alkupelleilyjen jälkeen oikein hyvin ja saatuani oman istunnan rauhoitetuksi myös tamma alkoi kuuntelemaan kivasti ja liikkumaan itse eteen.

Valmennus meni kokonaisuutena tänään oikein hyvin, vaikka poni olisikin voinut kyllä alussa keskittyä enemmän työntekoon, kuin turhaan pelaamiseen. Opimme tänään yhtä sun toista vastalaukasta, jota vielä harvemmin tulee kotona harjoiteltua, kun perusasiat vaativat niin paljon paneutumista tamman kanssa. Parhaiten kuitenkin Peukun kanssa onnistuivat juurikin vastalaukkaharjoitukset, joissa poni nosti vastalaukat hienosti ja säilytti tasapainoisen vastalaukan myöskin ympyrällä, mistä myös Fiona haltioissaan kehui. Enemmän harjoittelua ponin kanssa varmasti vaativat vieraassa paikassa tehdyt alkuverryttelyt, joissa se ei meinaa osata keskittyä alkuunkaan. Opetukseen olin tänään erittäin tyytyväinen ja ehdottomasti tulemme uudelleenkin valmennukseen Yorkyardiin, mikäli mahdollisuus avautuu. Loppuverryttelyt Peukun kanssa menivät kivasti ja lähinnä keventelimme eteen alas omaan tahtiin tehden muutamia ympyröitä, ennen kuin Fiona lähti mukaamme kävelemään loppukäyntejä Yorkyardin lähimaastoon.

Nimi: Hemsburyn väki // J.
Kotisivut: http://www.hemsbury.suntuubi.com/

11.05.2017 18:29
Kiitos ihanasta valmennuksen järjestämisestä!
Penny kirjoitti tallipäivyriin seuraavaa:

Dack on se meidän uusi ylläpitohevonen, joka on jo saanut muutaman tallitytön katselemaan uteliaana karsinaansa. Ja nyt mä sain tehtäväkseni lähteä sen kanssa kouluvalmennukseen testaamaan ohjaimia. Mitä ihmettä? Donnalla oli kuulemma muuta menoa, joten lähdin sitten Dackin, äidin ja herra Seanin kanssa ajamaan Yorkyardiin.

Dack oli reipas ja rauhallinen, mikä on mielestäni tosi yllättävää jos sitä vertaa rotusisar Lucyyn, jonka kanssa saa aina tunnin alussa tapella parikymmentä minuuttia perusohjauksesta. Yorkyardin ratsastuksenopettaja Fiona Donton antoi meidän ensin verrytellä vapaasti, ja äiti ja Sean istuivat katsomossa tarkkailemassa meidän menoamme. Pitkät jouhet Dackilla on, ne olivat käsissä koko ajan, mutta se lämpeni verryttelyssä nopeasti ja kulki nätisti.

Helppo A on oikeasti vähän yli mun tasoni, olen enemmän B-tason ratsastaja ja keskittynyt lähinnä hyppäämään, mutta keskiaskellajit ja vastalaukka sujuivat Dackilta onneksi hyvin, ei tarvinnut stressata. Vähän se oli kankea toiseen suuntaan ja liirasi vastalaukassa lapa edellä taipumatta kauheasti, ja vieraan paikan nurkat olivat kuulemma tosi hurjia. Tykkään siitä kuitenkin, se käyttäytyi tosi nätisti ja aloitti tehtävät kivasti korvat hörössä.
Dack tuntui alkutunnista aika jännittyneeltä, ehkä vähän yliryhdissäkin, mutta keskiravi ja varsinkin keskikäynti saivat sitä venyttämään itseään tosi hyvin. Sen laukka on iso jo muutenkin, joten siinä kyse oli lähinnä siitä, että liikkeen saa kunnolla pyörimään. Itse sain ehkä vähän lisää palautetta istunnastani - ja sen vaikutuksen Dackin rentouteen huomasi kyllä heti, kun tajusin kuinka myödätä vähän paremmin.

Dack on tosi kiva. Sen laukka on enemmän sellainen maastoesteiden reipas ja tasainen tömistely pää pystyssä kuin mikään kouluratsun koottu liike, mutta pärjäsimme hyvin muiden mukana. Se on herkkä ja siirtymiset sujuivat meillä tosi hyvin. Ei mun tarvinnut kahdesti mitään oikeastaan käskeä, varsinkaan sitten kun tajusin pidättää ja myödätä enemmän myös istunnalla.
Lisäharjoitusta me ehdottomasti tarvitsemme, varsinkin taivutuksissa ja siinä, että keskiaskellajit olisivat oikeasti isompia ja rennompia ja reippaampia.

Valmennuksessa oli hauskaa, ja varmaan meiltä Hemsburysta muutkin kävisivät valmennuksissa mielellään, mutta Dackin varaan kyllä jatkossa itselleni, ainakin niin kauan kuin se Hemsburyssa asuu. Hadley saa tapella sen oman hullun clevelandilaisensa kanssa ihan miten tykkää. Hah.

Nimi: J. / Hemsburyn väki
Kotisivut: http://www.hemsbury.suntuubi.com/

11.05.2017 16:07
Penny O'T. - Cleland Cuithbeat (http://hemsbury.suntuubi.com/?cat=90&img=154)

Vastaus:

Kiitos osallistumisesta!

Nimi: Maya
Kotisivut: http://sernikiforov.weebly.com/

11.05.2017 15:52
Maya - Ser Nikiforov (sernikiforov.weebly.com)

Vastaus:

Kiitos osallistumisesta!

Nimi: Jeremy
Kotisivut: http://breezinsmirk.weebly.com/

11.05.2017 15:40
Jem - Breezin' Smirk (http://breezinsmirk.weebly.com/)

Vastaus:

Kiitos osallistumisesta!

Nimi: Jannica

11.05.2017 15:30
Jannica - Be Mine (http://adinanponitila.webs.com/Peukku.html)

Vastaus:

Kiitos osallistumisesta! :)

 

virtuaalitalli / a sim-game stable

 

©2019 Yorkyard Riding School :: virtuaalitalli - suntuubi.com