Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallin henkilökunta

Fiona Donton (tallilla kutsuttu myös 'hevostuntija-Fifiksi') on Yorkyardin omistaja ja toimii tallilla myös ratsastuksenopettajana. Fiona on erittäin mukava, ystävällinen ja hauska, nelikymppinen tummatukkainen ja tukevahko nainen, joka pyrkii aina auttamaan tallilaisia ja ylläpitämään tallilla rentoa tunnelmaa. Fiona kilpailee satunnaisesti Starlet-hevosen kanssa kenttäratsastuksessa. Fionalta saa aina kysyä apua niin pulmassa kuin pulmassakin, hän kyllä auttaa aina!

Max Donton on Fionan äskettäin täysi-ikäiseksi kääntynyt punertavahiuksinen ja pisamanaamainen, melko hoikka poika, joka auttelee välillä tallilla esimerkiksi vähän raskaampien työhommien kanssa. Max ei enää ole kauhean kiinnostunut hevosista, mutta pienempänä hänellä oli jopa oma shetlanninponikin. Huumorintajuinen ja oikein mukava nuori mies. Ehkä vähän ihastunut Kathyyn. 

Kathy Casters on juuri ja juuri kaksikymppinen tallityöntekijä Yorkyardissa. Kathyn tunnistaa iloisista, aina nauravaisista kasvoista ja vaaleista hiuksista. Kathy yrittää aina pysyä positiivisella mielellä ja auttaakin aina tallin kävijöitä (usein silloinkin kuin häntä ei auttamaan pyydetä). Kathyn tehtävää tallilla on muun muassa karsinoiden siivous, tallin yleissiistiydestä huolehtiminen ja osan hevosista hoitaminen. 

 

Yllämainitut henkilöt ovat vain pääosa tallin henkilökunnasta, lisäksi Yorkyardissa pyörii muutama satunnainen talliapulainen, sekä tietysti hoitajat, tuntilaiset ja toisinaan muitakin vierailijoita!

 

 


 

 

virtuaalitalli / a sim-game stable

 

©2019 Yorkyard Riding School :: virtuaalitalli - suntuubi.com